Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra szövetségi kapitány lehet a PL-győztes menedzser – sajtóhír

Egyes értesülések szerint hamarosan újra munkába állhat az elmúlt évek legnagyobb topbajnokságbeli meglepetését szolgáltató szakember, méghozzá egy nemzeti csapat szövetségi kapitányaként.

A Leicester City-vel a 2015-2016-os szezonban Premier League-bajnok Claudio Ranieri ugyanis az Esto.com információi szerint Mexikó következő szövetségi kapitánya lehet, amennyiben elfogadja a Közép-amerikai ország labdarúgó-szövetségének ajánlatát.

Juan Carlos Osorio vb utáni menesztése óta megbízott kapitányként Ricardo Ferretti irányítja az “El Tri”-t, de a szövetség a 2022-es világbajnoki selejtezősorozatra természetesen már állandó szakembert nevezne ki.

A 67. születésnapját a napokban ünneplő olasz tréner a teljesség igénye nélkül korábban a Roma, a Juventus, az Inter és a Chelsea csapatait irányította, karrierjének messze legnagyobb sikere a Leicester City-vel elért angol bajnoki cím volt. Ranieri utoljára válogatott-edzőként 2014-ben tevékenykedett a görög válogatott kispadján, azonban a negyedik meccset követő harmadik vereség után pár hónap alatt megköszönték a munkáját.