Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: közeleg az edzőváltás – sajtóhír

Korábban a spanyol lapok írtak arról, hogy a várakozáson alul szereplő Real Madrid csapata változást tervez a gárda kispadján, ha nem történik javulás Julen Lopetegui irányításával, most pedig olasz források is megerősítették mindezt.

A Sportitalia és a Corriere dello Sport egyaránt lehozta, hogy a Királyi Gárda vezetősége a héten tárgyalásokat kezdeményezett a korábbi olasz szövetségi kapitány Antonio Conte esetleges szerződtetéséről. Ugyanakkor a blancóknak még az olasz mester előző klubjával, a Chelsea-vel is meg kell állapodniuk az esetleges munkavállalásáról, mert a 2018-2019-es szezon végéig még élő szerződés köti őt a londoni “Kékekhez”.

A 49 esztendős olasz szakember 2011 és 2014 között kezdte el kiépíteni a Juventus mostani egyeduralmát Olaszországban, majd új kihívásokra vágyva az olasz válogatott szövetségi kapitánya lett (2014-2016), a legutóbbi két szezont pedig a Chelsea kispadján töltötte – az első évben bajnoki címet, a másodikban FA-Kupát nyert a londoni gárdával, jelenleg munkanélküli.

Mint ismeretes, a Real Madrid a legutolsó négy mérkőzésén gólt sem szerzett, hétvégén a bajnokságban a Levante, pár nappal később a Bajnokok Ligájában a Viktoria Plzen elleni összecsapás következik. Túlzás nélkül állítható, hogy kutyakötelessége lenne ilyen ellenfelek ellen javítania a Lopetegui-csapatnak, ellenkező esetben a spanyol tréner akár már a jövő héten összecsomagolhat.