Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szlovénia: Kritizálta a sztárt, ki is rúgták!

Meglepő körülmények közepette váltott szövetségi kapitányt Szlovénia válogatottja.

(Kép: marca.com)

 

Tomas Kavcic kapitányt legfőképpen azok után után menesztette a szövetség, hogy kérdőre vonta Oblak szavahihetőségét azt illetően, hogy az Atlético Madrid kapusa sérülésre hivatkozva ismét távol maradt a válogatottól.

“Oblak nem hajlandó beszélni velem. Ez a helyzet számomra egy hatalmas személyes vereség is egyben, ugyanakkor úgy érzem, hogy átvernek. A nemzeti csapatról beszélünk, a futballisták a hazájukat képviselhetik. Nem gond az, ha valakinek sérülése van, de az már probléma, hogy egy játékos erről nem hajlandó velem személyesen egyeztetni. Még egyszer mondom, Oblák nem beszél velem, pedig 16 éves kora óta ismerem. Madridból egyszerűen hazugságokat küld, pedig tisztában kellene azzal lennie, hogy Szlovéniának mekkora szüksége lenne rá! Bármi is történik, egyszerűen nem érzem magam hibásnak.” – idézi a Marca című amdridi sportnapilap Kavcic kapitány szavait, akit pár órával később, hogy ezeket elmondta, szerdán menesztett is a szövetség.

Természetesen a válogatott gyenge Nemzetek Ligája-eredményei (4 meccs 3 vereség és 1 döntetlen a C divízió 3-as csoportjában – a szerk.) is közrejátszottak abban, hogy a Szlovén szövetség megvált a 64 esztendős szakembertől.