Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: a Chelsea világbajnoka már januárban távozna

A legfrissebb hírek szerint Olivier Giroud elvágyódik a Chelsea együttesétől, ugyanis saját meglátása szerint hiába 32 esztendős, világbajnokként több lehetőséget érdemelne. Úgy tudjuk, hogy a londoniak is szívesen túl adnának rajta, lévén jövő nyáron a lejáró szerződése miatt amúgy is ingyen kellene engedniük.

Olivier Giroud az idén januári transzferhajrában 17 millió euróért szerződött el az Arsenaltól a nagy rivális Chelsea-hez. Tavasszal ugyan még be-betalálgatott az ellenfelek kapujába, ám a mostani őszön még egyszer sem iratkozott fel a gólszerzők közé. Bár mér négy gólpasszt is kiosztott. A francia válogatott vb-t nyert támadó nyolc tétmeccsen lépett pályára a „Kékek” mezében, ám csak 367 percet töltött ott. Apropó: van négy gólpassza a PL-ben.

Állítólag Maurizio Sarri sem ragaszkodik a többre vágyó Giroud megtartásához, és akár már 10-15 millió euróért elengedné. A Daily Mirror szerint a folyamatosan tapasztalt (veterán) játékosokra hajtó West Ham United szívesen mentőövet dobna az egykori Montpellier-gólvágónak.

Kérdés, hogy a mindig magabiztos Giroud megelégszik-e a kiesés ellen hadakozó „Kalapácsosok” kínálta lehetőséggel és kihívással?