Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca játékost venne az Inter

Spanyol lapértesülések szerint elképzelhető egy téli üzlet az FC Barcelona és az olasz Internazionale között, avagy Milánóban köthet ki a katalánok létszámfelettivé váló támadója.

Malcom csupán epizódszereplőnek is csak jóindulattal mondható Barcelonában, az Inter trénere Luciano Spalletti viszont látja benne a lehetőséget. A 21 esztendős szélső támadót a nyáron szerződtették a katalánok nem kevesebb, mint 41 millió euróért. Az átigazolási díj egyelőre 25 játékpercben csúcsosodik, és állítólag Valverde csak kész tényként kapta a brazil labdarúgó szerződtetését, nem az ő kérése volt. Az érdektranszferrel tehát valaki jól járt, Malcom viszont nem tudta beverekedni magát, így hamar megpattanhat a Nou Campból.

Az FC Barcelona hosszútávú, 2023-as lejáratú szerződést kötött a fiatal tehetséggel, aki a Ligue 1-ben a Bordeaux játékosaként igen meggyőzően szerepelt tavaly. A 41 millió eurós vételárból nyilván minél jobban szeretne kiszállni a klub. A legvalószínűbb forgatókönyv egy féléves kölcsönadás vételi opcióval.