Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: végleg dobták Neymart!

Ugyan szinte folyamatosan a magazinok, napilapok és weboldalak egyik fő témája a Paris Saint-Germain – Neymar – Real Madrid háromszög átigazolási hercehurcája, a brazil támadó a hírek szerint mostanság inkább magánéletével lehetett elfoglalva, mintsem vélt vagy valós klubváltásával.

A manapság a francia PSG-ben futballozó Neymar már fiatal kora óta egy párt alkotott a hazájukban színésznőként és modellként ismert Bruna Marquezine-nel. Közös gyermekük születése óta azonban kapcsolatuk több szakítás, illetve békülést élt meg. A korábbi Barca-sztárt többek között a magyar topmodellel, Palvin Barbarával hozták hírbe. Talán csak barátok voltak.

A szépséges Bruna azonban a minap elárulta egy Sao Pauloban rendezett eseményen, hogy bizony már végleg különváltak útjai gyermeke apjával:

„Nem akarom már húzni ezt a témát, mert nem szeretek beszélni a magánéletemről. Remélem ezt megérti mindenki. Nagy szeretettel és tisztelettel vagyok az iránt, amit együtt megéltünk. A szakításunk egy végleges döntés.”

– szólott a kissé közlemény hangú nyilatkozat.