Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a Chelsea Morata jövőjéről – sajtóhír

Olivier Giroud mellett a Chelsea minden valószínűség szerint a januári átigazolási időszak során egy másik jelenlegi támadójának is búcsút inthet, és az angol sajtó szerint már a potenciális utódokat is kiszemelték.

A The Sun beszámolói szerint a londoni “Kékek” türelme lejárt Alvaro Morata felé, és januárnál tovább nem várnak arra, hogy a spanyol formába lendüljön, hanem végleg szélnek eresztik őt.

A 25 éves támadó számára a Premier League-ben töltött első idény finoman szólva sem sikeredett emlékezetesre: 31 meccsen 11-szer volt eredményes a Chelsea-ben, és sokat nem szépített a mérlegén a többi sorozatban szerzett további négy találat sem, míg az idei szezonban a bajnokságban kétszer, az El-ben egyszer volt eredményes (a MOL Vidi ellen). Morata egy korábbi interjúban elárulta, hogy a nyáron már sokat gondolkodott a távozáson, de végül maradt a Chelsea-nél.

A forrás szerint Maurizio Sarri a napokban a Milannal hosszabbító Patrick Cutronét, vagy pedig az Inter argentin klasszisát, Mauro Icardit látná legszívesebben a Stamford Bridge-en. Abban biztosak lehetünk, hogy mindkét játékost klubja érinthetetlenként tartja számon, bizonyára száz milliós nagyságrendben kell fizetniük érte, hogy esetleg meggondolja magát bármelyik milánói egyesület.