Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Szalai gólt lőtt, a Bayern nyerni tudott – eredmények

A nemzeti válogatottak mérkőzéseit követően hétvégén visszatért a klubfutball. A német élvonalban a nyolcadik forduló kerül megrendezésre, a szombat délutáni meccseken már túl vagyunk. 

Bayer Leverkusen 2–2 Hannover (1–1).
Gólszerzők: Lars Bender, Bellarabi, ill. Muslija, Felipe.
Kiállítva: Felipe.

A gyógyszergyáriak másodpercekre voltak attól, hogy hazai pályán vereséget szenvedjenek, de a csereként beálló Karim Bellarabi a hosszabbításban, egészen pontosan a 93. percben pontot mentett – 2017 augusztusa óta ez volt a 28 esztendős szélső első találata.

Augsburg 0–0 RB Leipzig (0–0).

Gulácsi Péter és Willi Orbán együttese tovább hosszabbította veretlenségi sorozatát a bajnokságban, ugyanis gól nélküli döntetlent értek el a WWK Arénában. A lipcsei csapat magyar válogatottjai végigjátszották a mérkőzést.

Nürnberg 1–3 TSG Hoffenheim (1–0).
Gólszerzők: Behrens (büntető), ill. Nelson (2), Szalai.

A vendégek angol tinédzsere, Reiss Nelson a duplájának köszönhetően már négy gólnál jár az idei szezonban, ahogyan Szalai Ádám is. Julian Nagelsmann együttese az összes találatát a magyar válogatott csatár becserélését követően szerezte az összecsapáson.

Wolfsburg 1–3 Bayern München (0–1).
Gólszerzők: Weghorst, ill. Lewandowski (2), James.
Kiállítva: Robben.

Robert Lewandowski tehát folytatta egyedülálló Wolfsburg elleni gólérzékenységét, a bajorok pedig visszatértek a győzelmi útra. Niko Kovac az 57. perctől kezdve piros lap miatt nem számíthatott a rutinos Arjen Robbenre.