Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: A klubnál sem bíznak Neymar maradásában?

Az utóbbi napokban, mint ismert felkapottá vált az a hír, mely szerint Nemyar távozni akar a PSG-ből. Végre a franciáktól is megszólalt valaki a témában, nevezetesen Thomas Tuchel vezetőedző.

(Kép: as.com)

Azt egyelőre csak találgatni tudjuk, hogy Neymar vajon legszívesebben valóban a Barcába térne vissza, netán a Real Madridot választaná, ugyanakkor egyre inkább úgy tűnik, hogy van valóságalapja azoknak a híreszteléseknek, melyek szerint a brazil távozni készül a Paris Saint-Germaintől.

Nem is beszélve arról, hogy Thomas Tuchel vezetőedző szavai sem feltétlenül azt tükrözik, hogy Neymar hossz távra tervezne Párizsban.

“Hogy Neymar marad-e? Annyit tudok, hogy most október van. Mást ne várjanak tőlem ezzel kapcsolatban, hiszen nem tudhatom, hogy Neymar mit fog csinálni a következő nyáron.” – Idézi Tuchel edző szavait az AS.

“Neymar a PSG futballistája, és hosszú távú szerződése van.” – Jegyezte még meg a német szakember csapata Amiens elleni bajnokija előtt tartott pénteki sajtótájékoztatóján.

Ha Thomas Tuchel nem is akart bővebben a témával foglalkozni, a spanyol média máris mozgósította magát. A Cadena SER ugyanis már tudni véli Neymar kivásárlási árát, mely a népszerű spanyol rádió szerint 220 millió euró.

Az AS pedig szombaton azt rebesgette, hogy Neymarnak az is szemet szúrt Párizsban, hogy Kylian Mbappé “kezdi ellopni előle a showt”, ez pedig nem tetszik az abszolút vezérszerepre vágyó brazilnak.

Kíváncsian várjuk a folytatást…