Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Így reagált Lopetegui az újabb blamára!

Julen Lopetegui próbált optimista maradni azok után, hogy a Real Madrid hatalmas meglepetésre otthon kapott ki a Levante együttesétől.

(Kép: marca.com)

“Az állásom? Az érdekel most a legkevésbé!” – Hangsúlyozta a meccs utáni sajtótájékoztatóján Lopetegui.

“Kedden egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk a Bajnokok Ligájában, amelyre fel kell készülnünk maximálisan. Le fogunk ülni, és átértékeljük, hogy mit csináltunk rosszul, számomra ugyanakkor nem kérdés, hogy ma abszolút rászolgáltunk a győzelemre. Megérdemeltük volna a három pontot, viszont a futball már csak ilyen, aki több gólt lő, nyerni fog. Sok mindent jól csináltunk, viszont  a gólok most nem jönnek. A játékosaim nem érdemlik meg, hogy hibáztassák őket!” – Fogalmazott a blancók trénere, aki sok Real-szurkolóval ellentétben egyáltalán nem tűnt borúlátónak.

“Jobban bízom a csapatban, mint valaha! Előbb vagy utóbb, de fordítani fogunk ezen a szituáción. Az öltözői hangulat természetesen lent van, hiszen a futball kegyetlenül büntet bennünket manapság, de vissza fogunk vágni! Ezután a vereség után egy dolgot akarunk, mégpedig megnyerni a következő meccsünket!” – Jegyezte meg Lopetegui.

A Real Madrid legközelebb kedden a Viktoria Plzen együttesét fogadja a BL-ben. Egy ottani kellemetlen eredmény azért már roppant kínos lenne Lopeteguiékre nézve, habár halkan tegyük hozzá, hogy ez a Levante elleni is valami hasonló kategória…