Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “inkább Mbappe, mint Neymar”

Az elmúlt napokban minden híradás Neymar Paris Saint-Germain-től való távozásáról szólt, a nagy kérdés leginkább úgy tűnik, úgy szól: a brazil klasszis a Barcelonához fog visszatérni, vagy az iránta szintén érdeklődő Real Madridot választja? A “királyiak” egykori játékosa ezzel kapcsolatban adott egy tanácsot a fővárosi klub elöljáróinak.

A minap a Marca újságírója a Real Madrid egykori angol szélsőjét, a csapatot 1999 és 2003 között erősítő Steve McManamant arról kérdezte, hogy a PSG melyik sztárját látná legszívesebben a Galaktikusok szerelésében.

“Teljesen egyértelmű, hogy inkább Mbappét preferálnám Neymarral szemben. Fiatalabb, csupán 19 éves és hatalmas jövő áll előtte, nagyon sokat fejlődhet még, a világ legjobbja lehet belőle. Én azt tanácsolnám a Real Madridnak, hogy igenis próbálják meg megszerezni őt, hátha sikerül, a mai világban már semmit nem lehet leírni előre. Én személy szerint annak idején Neymar PSG-hez való átigazolását, vagy Cristiano Ronaldo nyári klubváltását sem gondoltam volna előzetesen.”

A jelenleg 46 esztendős McManaman több mint 150 mérkőzést játszott minden idők egyik legerősebb Real Madridjában, majd 2005-ben hagyott fel aktív pályafutásával.