Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City is beállt a sorba a tehetséges hátvédért – sajtóhír

Korábbi beszámolóink szerint a Manchester United és a Tottenham szemelte ki a Premier League aktuálisan egyik legnagyobb tehetségének tartott védőjét, most pedig a Manchester City személyében egy újabb topcsapat sorakozott fel érte.

A Mirror erősítette meg, hogy a Manchester City is beállt az élcsapatok kígyózó sorába, amelyek Nathan Ake (Bournemouth) kegyeit szeretnék megnyerni maguknak a következő idénytől.

A 23 esztendős holland hátvéd az elmúlt éveket a Chelsea égisze alatt töltötte, többnyire a londoni “Kékektől” kölcsönben szerepelt kisebb csapatokban, mostani klubja előtt a Reading és a Watford színeinben. Ezt követően a 2017-2018-as szezonban viszont már a Bournemouth szolgálatában játszott 41 mérkőzést a “Cseresznyések” szerelésében (beleértve mind a 38 PL-találkozót!), és természetesen az idei szezonban is a csapat húzóemberének számít, mind a kilenc bajnoki mérkőzést teljes egészében végig játszotta.

Akét az évad végeztével a Chelsea 40 millió fontért visszavásárolhatja, a másik három érdeklődő csak akkor kerülhet majd szóba, amennyiben a londoni “Kékek” nem élnek visszavásárlási opciójukkal.