Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A spanyol sajtó már tudja: erre jutott Perez és Lopetegui a mérkőzés után

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Perez a szombat délutáni, Levante elleni vereség után találkozott Julen Lopetegui vezetőedzővel, hogy megbeszéljék a folytatást. 

Forrás: Sky Sports

Egyre jobban inog Julen Lopetegui alatt a Real Madrid kispadja, és újabbnál újabb hírek jelennek meg nap mint nap az edzőváltásról. Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint a Real Madrid megegyezett Antonio Contéval, aki rögtön átveheti a csapat irányítását a spanyol tréner menesztése után.

A spanyol sajtó, a Real Madrid közeli Marcával az élen viszont azt állítja, hogy Florentino Perez elnök a mérkőzés után találkozott az edzővel, és a megbeszélésen arra jutottak, hogy Lopetegui marad, és közösen próbálják megoldani a most már igen komollyá váló problémákat. A lap szerint Perez ezután a csapatkapitánnyal, Sergio Ramosszal is egyeztetett, és a spanyol védőnek sincs kifogása döntés ellen.

A Real Madrid hosszú évek óta nem volt ilyen rossza formában: legutóbbi öt meccsükből négyszer kikaptak, egyszer pedig döntetleneztek, ezeken pedig mindössze egyetlen gólt tudtak szerezni.