Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem csak Neymar és Hazard leigazolása került szóba a Real Madridnál – sajtóhír

Kettejükön kívül könnyen elképzelhető, hogy egy harmadik vasat is tűzben tarthat a Real Madrid, amely Cristiano Ronaldo távozása után rövidesen legalább egy szélső támadót le szeretne szerződtetni.

A Daily Express információi szerint a blancók árgus szemekkel figyelik, hogy a Manchester City meg tudja-e hosszabbítani Raheem Sterling szerződését, és amennyiben beláthatóan időn belül nem járnak sikerrel, kivetnék hálójukat a tehetséges angol játékosra.

A forrás megemlíti, hogy a City eddig sikertelenül próbálkozott Sterling heti 100 ezer fontos fizetése megemelésén, a játékos hallani sem akart a hosszabbításról, aktuális szerződése pedig 18 hónap múlva lejár, az óra tehát lassan elkezdett ketyegni az angol bajnoknál.

A 23 esztendős szélső 2015 nyarán 44 millió font ellenében igazolt a Liverpooltól a Manchester Cityhez, ahol eddigi 150 pályára lépése alatt szerzett 48 góljából 23-at a 2017-2018-as szezonban lőtt, beleértve 18 PL-találatot. Az új évadot Sterling hét meccsen négy találattal indította a címvédő színeiben.

Aktuális piaci értékét a Transfermarkt 90 millió euróra becsli, de vélhetően ennél sokkal magasabb áron adná el őt a City, és csak akkor, ha végképp nem tudnak közös nevezőre jutni a folytatást illetően.