Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a klub korábbi játékosa lehet az új edző

Ugyan még nem jelentették be a Real Madridnál a megbukni látszó Julen Lopetegui kirúgását, ehhez szinte borítékolhatóan egész közel vagyunk. Ugyan sorra nagyobbnál nagyobb neveket dob be a sajtó a lehetséges utód kilétére, állítólag a „Királyiak” megint házon belül oldják meg a problémát, mint annak idején Zidane padra ültetésekor.

Évekkel ezelőtt Zinedine Zidane is a szezon közben lett a Real vezetőedzője, lévén Florentino Pérezék hamar ráuntak Rafael Benítez szenvedésére. A francia legenda a madridiak „B” csapatától, a Castillától „ment fel” Ronaldoékhoz.

A hírek szerint most is ez a nehéz sors vár a Castilla aktuális edzőjére, Santiago Solarira. A 42 esztendős argentin szakember immár két éve irányítja a B csapatot a harmad osztályban. Az előző évtizedben pedig öt szezont is eltöltött játékosként a Realban, részese volt többek között a 2002-es Bajnokok Ligája győzelemnek is. Solari szerződése jelenleg 2019-ig érvényes a madridiakkal, és jó eséllyel Pérezék már többször is beszéltek vele az elsőcsapat jelentette kihívásról.

Hamarosan edzőváltás?