Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Az elnök úr már tudja az azonnali megoldást!?

A spanyol sajtó is nagyon azt akarja láttatni, hogy a Real Madridnál a gyenge eredmények mellett is gondok vannak. A hétvége óta már hallani lehetett Luka Modric, és Marcelo távozásáról,  most pedig legújabban ismét az edzőkérdés került terítékre.

(as.com)

A Real-ügyekben általában jártas Marca és AS szerint Julen Lopetegui nagyon is közel áll ahhoz, hogy Florentino Pérez felbontsa a szerződését.

A madridi székhelyű sportnapilapok egyaránt arról írnak, hogy a Real-elnöke már tudja az azonnali megoldást is. Így kerülhetne a blancók kispadjára a klub legendás játékosa, a korábban a klub u19-es csapatánál már dolgozó, 41 esztendős Guti.

A kifogásolhatatlan technikájáról ismert egykori kiváló ballábas középpályás jelenleg a török Besiktas másodedzője, ám amennyiben a Real Madridnak nem sikerül kijönnie a gödörből a hetén (előbb a Plzen elleni BL meccs, majd a Barca elleni El Clássicó következik – azerk.), akkor bizony nem kizárt, hogy Gutihoz, befut Pérez úr ajánlata.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Guti mellett, egy másik ex-Real játékos, Santiago Solari is jelölt lehet a kispadra – Mondhatni tehát igencsak bonyolódik a helyzet Madridban…