Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott forma: kapusok

A következő hetekben, minden héten összegyűjtjük, hogy az aktuális válogatott keretben posztonként miként is szerepeltek Marco Rossi kiválasztottjai.

Dibusz Dénes (Ferencváros)

A Ferencváros kapusa hatvan méterről kapott gólt, mely után már több helyen megírták, hogy óriási hiba volt. Miután a kapus a meginduló Radó Andrásra figyelt, hogy ha indítják eltudja előle rúgni a labdát, kint állt a kapujából. Hegedűs János okosan kapura lőtte, s miután eltalálta, hatalmas gól lett. Ki emlékszik már Dibusz óriási bravúrjára nem sokkal a gól után? Pedig a kapus a hibája ellenére jól védett.

Puskás-Fradi 1-0

Hegedűs nem gondolkozott túl sokat. Lerakta a labdát, majd a saját térfeléről lőtt gólt Dibusznak. Vezet a Puskás Akadémia.⚽Élő közvetítés: http://bit.ly/2yqmXnW

Közzétette: M4 Sport – 2018. október 20., szombat

Gróf Dávid (Budapest Honvéd)

A Honvéd az utolsó pillanatban bukta el a három pontot az MTK ellenében, de ezt nem lehet Gróf rovására felhánytorgatni. Igaz a kapusnak sok védeni valója nem akadt a meccsen. Gera lövést és Bognár szabadrúgást is hárított.

Gulácsi Péter (RB Leipzig)

A hétvégén 0-0-át játszott az Ausburg ellen a Bundesliga első osztályában. A védelemben először játszott előtte úgy Willi Orban, hogy már magyar válogatottnak vallhatja magát. Hát jobb teljesítményt nyújtottak, mint az észtek ellen… Igaz Gulácsinak sok védeni valója nem akadt, hiszen a hazaiak hat kapura lövésükből egy sem találta el a kaput.