Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott forma: védők

A következő hetekben, minden héten összegyűjtjük, hogy az aktuális válogatott keretben posztonként miként is szerepeltek Marco Rossi kiválasztottjai.

                                                                                   Orban által irányított lipcsei védelem nem kapott gólt (bild.de)

Baráth Botond (Budapest Honvéd)

A válogatottban Észtország ellen bemutatkozó Baráth jól játszott a Honvédban. Egy óriási mentése is volt a meccsen. Télen lejár a szerződése, külföldre szeretne igazolni. Ha így folytatja, akkor jó eséllyel pályázik erre.

Bese Barnabás (Le Havre)

Nem játszott hétvégén az Ajaccio elleni 3-2-es győzelem alkalmakor.

Fiola Attila (MOL Vidi FC)

Különösebb hiba nélkül játszotta végig a Haladás elleni bajnokit. Igaz a szombathelyiek nem is okoztak nagy problémát a Vidinek.

Kádár Tamás (Dinamo Kijev)

A Vorszkla elleni bajnoki mérkőzés 59. percében sárga lapot könyvelhetett el, miután bajszot akasztott Vladislav Kulaccsal, a házigazda csatárával. Majd ezek után Anatolij Abdula játékvezetőnek esett… Majd cifra szavak kíséretében köpött egyet.

https://streamable.com/7k3w6

 

Lang Ádám (CFC Cluj)

Az FC Poli Iasi elleni bajnokit a kispadról nézte végig.

Orbán Willi (RB Leipzig)

Már Gulácsinál is írtuk, hogy az Ausburg ellen 0-0-át játszottak, s összesen hatszor lőtt kapura az ellenfél. Igaz ezek közül egyik sem talált kaput. Orbán egyelőre a német klubjában jobb teljesítményt nyújtott, mint a válogatottban. De reméljük legközelebb már itthon is bizonyítja, hogy érdemes őt meghívni.

Vinicius Paulo (MOL Vidi FC)

Többször hibázott a Vidi ellen. Nem játszott jól. Ezen a meccsen nem mutatta meg, hogy miért látott már benne három szövetségi kapitány is fantáziát.