Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paco Alcacer hálás a Barcelonának

Paco Alcacer nyáron hagyta el a Barcelonát, igaz még csak kölcsönben, és azóta mintha egy teljesen új játékost látnánk. A spanyol csatár szerint ezt a Barcelonának köszönheti. 

Forrás: NurPhoto

Paco Alcacer amióta először lépett pályára a Borussia Dortmund színeiben, azóta minden meccsén szerzett legalább egy gólt. A spanyol csatár kivirágzott a német klubnál, ami minden bizonnyal a felé irányuló bizalomnak és a rendszeres játéklehetőség reményének köszönhető. Alcacer azonban kitart amellett, hogy nagyon sokat köszönhet a Barcelonának, mert az ott szerzett tapasztalat miatt lehet most ennyire jó.

“Nem gondolom, hogy elvesztegetett volt az ott töltött idő. A Barcelonában töltött időszak emberileg és szakmailag is segített fejlődni . Természetesen szerettem volna többet játszani, de ez mindig az edző döntése, ebben nekünk nincs beleszólásunk, viszont alkalmazkodnunk kell hozzá.”

A spanyol csatár nyilatkozatában megemlékezett Lionel Messiről is, akinek szintén nagyon hálás.

“Messi midig segít fejlődni a csapattársainak. A legtöbb gól, amit a Barcelonánál szereztem, az ő passzából született. Jobb játékos lettem általa.”

Alcacer minden bizonnyal már nem fog visszatérni a katalán gárdához. A Dortmundnak vásárlási opciója van rá, és a hírek szerint élni is fognak vele a szezon végén.