Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Sürgősen meg kell találni Ronaldo utódját!”

Valami nagyon nincs rendben a Real Madrid háza táján, egyre több vezéregyéniség elvágyódik a csapattól, Lopetegui irányítása alatt a csapat hetek óta nyeretlen a spanyol bajnokságban, pedig az utóbbi időben nem is élcsapatokkal találkoztak – nem éppen optimálisak a körülmények az El Clásico előtt. Ezúttal egy egykori Real-klasszis adott hangot elégedetlenségének…

(Fotó: Marca)

A minap az 1998-as BL-döntő győztes gólját szerző Predrag Mijatovic fejtette ki véleményét a kialakult helyzettel kapcsolatban a Cadena SER érdeklődésére:

“Amikor elveszítesz egy ilyen játékost, mint Cristiano Ronaldo, találni kell a helyére egy újat, mint amilyen ő volt. Úgy gondolom, hogy Gareth Bale és Karim Benzema még együtt sem alkalmas arra, hogy pótolja a Cristiano távozásával keletkezett űrt, nem hogy külön-külön.”

Ugyanakkor a jelenleg 49 éves, egykori jugoszláv válogatott labdarúgó Julen Lopetegui vezetőedzőt megvédte:

“Szerintem hiba lenne őt kirúgni, a spanyol bajnokság jelenleg nagyon kiegyenlített, benne van, hogy időnként egy-egy kisebb csapat ellen is vereséget szenved a Real Madrid. Nem kereshetünk bűnösöket, szerintem sokkal inkább a megoldáson kéne dolgozni, és a játékoskeret mindenképpen erősítésre szorul. Nincsenek kétségeim, hogy idővel túl lesznek ezen a nehéz időszakon.”