Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund vinné Hazard-t! – sajtóhír

A német bajnokságot (Bundesliga) veretlenül vezető Borussia Dortmund gárdája 27 góllal toronymagasan a legtöbb találatot jegyezte a szezon első nyolc fordulója alatt, azonban Lucien Favre mégsem elégedett meg teljesen csapatával, mert egy újabb gólveszélyes játékost szemelt ki.

(Fotó: Sky Sports)

A német Fussball Transfers oldal említése szerint a Borussia Dortmund napirendi pontra vette az üldöző Borussia Mönchengladbach kiválósága, Thorgan Hazard mielőbbi leigazolását.

A Chelsea-sztárja, Eden Hazard 25 esztendős öccse parádés formában indította az idei szezont: idénybeli kilenc pályára lépése alatt ugyanis hét gólt és négy előkészítést jegyzett, a Bundesligában pedig nyolc meccsen négyszer volt eredményes, mellyel a német pontvadászat legjobbjai közé tartozik.

A középső Hazard-fivér vezérletével a Gladbach jelenleg a második helyet foglalja el hazája bajnokságában, egyetlen vereségét a Dárdai Pál által vezetett Herthától szenvedte el, az utolsó két meccsét pedig 3-0-ra és 4-0-ra nyerte, előbbit éppen a címvédő Bayern München ellen.

A BVB már így is elég jól el van látva szélső poszton, így a cikk szerint Jadon Sancho, Christian Pulisic és Jacob Bruun Larsen közül legalább az egyiküknek eladásra kéne kerülniük Hazard megszerzéséhez.