Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepetést okozna a Vidi – ELŐZETES

Szalonikiben a MOL Vidi FC. Az idei évben már játszottak Athénban az AEK Athénnal BL-selejtezőt, akkor döntetlent értek el. A magyar válogatott az elmúlt héten vereséget szenvedett Görögországban, no most jöhetne egy magyar siker. Legyen már minden eredményből a tarsolyban.

A MOL Vidinek eddig sok babér nem termett az Európa-ligában, hiszen hazai pályán a BATE Boriszovtól, Londonban pedig a Chelsea csapatától szenvedtek vereséget. Ezek közül kétség kívül a hazai vereség a fájó pont, s, ha szeretnék esetleg megélni a tavaszt akkor ideje lenne elkezdeni gyűjtögetni pontokat. Talán majd most a PAOK otthonában.

Nikolics és Hadzic (molvidi.hu)

-Jól kell teljesítenünk a következő EL-mékőzéseinken, ahogy azt tettük például Londonban a Chelsea ellen, de most már pontokat is   kell szereznünk. Ha nem szerzünk pontokat a PAOK elleni holnapi és budapesti találkozókon, gyakorlatilag elúszik a továbbjutás esélye, ha viszont ezt megtesszük, nagy lépést tehetünk a második hely felé. Remek csapat a PAOK, és azt is tudjuk, hogy a szurkolóik milyen hangulatot teremtenek. Hibák nélkül kell játszanunk, de ahogy már korábban mondtam, a mi csapatunkat igazi harcosok alkotják, akik mindent meg fognak tenni csütörtök este. – nyilatkozta Marko Nikolics a szerda esti sajtótájékoztatón.

-Először játszom a PAOK ellen, akiket nagyon erősnek tartok. Úgy érzem, megfelelően felkészültünk az elmúlt napokban, bízom benne, hogy egy jó meccset játszunk. Korábban már megmutattuk Európában is, hogy senkitől nem kell tartanunk, bárkivel felvesszük a versenyt, erre készülünk csütörtökön is– ezek pedig Anel Hadzic szavai, aki szintén részt vett a szerda esti sajtó eseményen.

Razvan Lucescu a PAOK vezetőedzője a következőket nyilatkozta szerda délután:

-Minden meccsnek megvan a maga nehézsége. Jó sorozatban vagyunk, ez igaz, magabiztosak vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy holnap, ahogyan kilépünk a pályára, már meg is nyertük a meccset. Ehhez dolgoznunk kell, felkészültnek kell lennünk és jól kell ismernünk az ellenfelünket.

Az előző görög bajnokságot ugyebár az AEK Athén nyerte, többek között a PAOK elnökének, Ivan Savvidisnek lőfegyveres pályára lépése miatt levont 3 pontnak is köszönhetően. A szaloniki együttestől az incidens miatt erre az évre is levontak két pontot a teljesítményéből. Jelenleg két veretlen csapat található a bajnokságban, a PAOK és a Megyeri Balázst és Ugrai Rolandot is alkalmazó Atromitos. A PAOK két pontos levonása miatt azonos pontokkal, ugyanis Megyeriék egyszer már egy döntetlent is játszottak. A Vidi csütörtöki ellenfele eddig 7 meccsen mindössze 2 gólt kapott és 12-t szerzett, pedig játszottak már a 3. AEK-kel, a 4. Olympiacosszal és a 6. Arisszal is. A Bajnokok Ligája selejtezőiben a Benficától kaptak ki (1-4) és estek át az EL-be, majd már a csoportkörben hozzánk hasonlóan 1-0-ra maradtak alul a Chelsea-vel szemben. A londoniak ellen a Paschalakis – Vieirinha, Fernando Varela, Khacheridi, Tosca – Wernbloom, Maurício – Pelkas, Shakhov, El Kaddouri – Léo Jabá felállású kezdőcsapattal futottak ki a gyepre.