Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: újabb név Neymar pótlására! – sajtóhír

A francia lapok már kész tényként kezelik Neymar klubváltását, a brazil klasszissal kapcsolatban a kérdés lassan már “csak” az lehet, hogy vajon a Barcelonát vagy a Real Madridot választja. Immár a hírek egyre többször szólnak a lehetséges párizsi utódjáról: az elmúlt napokban meghatározásra került, hogy a Paris Saint-Germainnek mennyit kéne fizetnie a kiszemelt Antoine Griezmannért, ezúttal pedig újabb nevet dobtak be…

A Le10Sports híradása értelmében a PSG vezetősége már sokkal inkább Lorenzo Insigne megszerzését vette fontolóra, talán úgy gondolják, hogy a Napoli saját nevelésű klasszisa mozdíthatóbb lenne a “Matracosok” sztárjánál.

Insigne a szerdán a Bajnokok Ligája csoportkörében testközelből hívhatta fel magára a PSG elöljáróinak figyelmét, a két csapat egymás elleni meccsén ugyanis tanári gólt szerzett a Parc des Princes-ben.

A nápolyiak 27 éves szélsőjével kapcsolatban korábban arról számoltunk be, hogy a Liverpool mutat élénk érdeklődést iránta. Insigne 2009-ben kötött profi szerződést az első csapattal, három szezonban kölcsönben szerepelt, 2012 óta viszont kirobbanthatatlan a Napoli keretéből és rendszerint kezdőcsapatából egyaránt.