Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Őt akarja Perez januárban a csatársorba! – sajtóhír

A Real Madrid gyengélkedése kapcsán a legtöbben egy klasszis befejező csatár, egy vezéregyéniség hiányát róják fel a “Király Gárda” felé kritikaként. A hírek szerint most Florentino Perez klubelnök egy igazi nagyágyú januári leigazolásával tenne eleget a követelményeknek, és foltozná be valamelyest a Cristiano Ronaldo távozásával keletkezett űrt.

Korábban már beszámoltunk a lehetőségről, most pedig a beIN Sports információi szerint a Real Madrid valóban Zlatan Ibrahimovic leigazolását sürgeti januárban, méghozzá Florentino Perez első számú célpontjaként emlegetik a bosnyák származású svéd klasszist.

A jelenleg 37 éves csatár a 2016-2017-es szezonban 46 meccsen 28 gólt szerzett a MU színeiben, s az idény végén Európa-ligát és Ligakupát nyert az együttessel, míg az idei MLS-szezonban 26 mérkőzésről 22 találatot számlál, a bajnokság azonban immár a végéhez közeleg, és januárban Ibrahimovic klubot válthat.

A közelmúltban a Manchester Unitednél merült fel Zlatan visszatérése, ahol szintén jelentős problémák uralkodnak, akiknek a svéd kiválóság José Mourinhóval való jó kapcsolata miatt talán valamivel több esélyük lehetett volna a leigazolására, de a jelenlegi állapotok szerint sokkal inkább a Real Madrid lehet a befutó érte.