Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kérő Ramseyért

Lassan napi téma lesz az Arsenalos Aaron Ramsey szerződés hosszabbítása, valamint az érte ácsingózó csapatok sora. Most természetesen egy újabb nagy név “állt be a sorba” a walesiért. 

Méghozzá a Manchester United.

A “Vörös Ördögök” Ramsey 2011-es Arsenalba igazolása előtt szinte karnyújtásnyira voltak attól, hogy megszerezzék a szebb jövőjű középpályást, oly annyira, hogy már a csapat hivatalos honlapján is bejelentették. Ám anno a semmiből érkezett Arsene Wenger és az Arsenal, hogy elhappolja a United elől a játékost.

Na most ilyenre nincs esély, ugyanis épp az “Ágyúsokat” hagyhatja el Jose Mourinho csapatáért. Nehezíti a helyzetét a Unitednak, hogy rajtuk kívül még jó pár top csapat szeretné a soraiban tudni Ramseyt, köztük a rivális Chelsea, Liverpool duó is, ám a Serie A gigásza a Juventus is árgus szemekkel figyeli a helyzetét.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk a walesivel az Arsenal nem hosszabbított szerződést, így ha a télen nem válnak meg tőle, akkor a nyáron nincs mit tenniük ingyen el kell engedniük a válogatott játékost.