Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott forma: középpályások

A következő hetekben, minden héten összegyűjtjük, hogy az aktuális válogatott keretben posztonként miként is szerepeltek Marco Rossi kiválasztottjai. (fontos megjegyezni, hogy a legutóbbi keretben szereplő focisták szerepelnek csak a listákban)

(nso.hu)

Gyurcsó Ádám (Hajduk Split)

69.percig volt a pályán a Rijeka ellen 1-1-et játszó Hajduk Splitben.

Holender Filip (Budapest Honvéd)

Végig játszotta a Haladás elleni bajnokit, ezúttal középpályásként szerepelt. Nem lógott ki a sorból, se felfele, se lefele… A mindent eldöntő gól előtt ő adta be a szögletet.

Kalmár Zsolt (DAC)

Végig a pályán volt a Zemplín Michalovce otthonában 2-1-es vereséget szenvedő DAC-ban.

Kleinheisler László (FK Astana)

Az Európa-liga csoportmeccsén a cseh Jablonec ellen végig játszott, egy sárgát kapott. Klubja sorozatban ötödször nyerte meg a kazah bajnokságot, erre korábban még egyik helyi klub sem volt képes. A csapat a bajnoki örökranglistán utolérte a szintén öt aranyéremmel rendelkező FK Aktobét és Irtis Pavlodart.

Kovács István (MOL Vidi FC)

Az utóbbi időben a rotációnak köszönhetően többször csereként állt be a Vidibe, így a PAOK elleni Európa-liga csoportmeccsen is. De a bajnokságban kezdett a Kisvárda ellen. Küzdött, de ő sem tudott segíteni.

Lovrencsics Gergő (Ferencváros)

Végig a pályán volt a Fradiban, amely 4-1-es lehengerlő győzelmet aratott Diósgyőrben. Lovrencsics pont a csapat egyik leggyengébb teljesítményét nyújtotta. Nem találta a helyét a védelemben.

Nagy Ádám (Bologna)

Sorozatban öt meccs kezdés után ezúttal nem kapott szerepet a Sassuolo ellen 2-2-t játszó Bolognában.

Nagy Dominik (Legia Warszawa)

Sárga lapot kapott a Jagiellonia elleni pénteki bajnokin, ahol csapatával 1-1-et harcolt ki.

Nagy Gergő (Budapest Honvéd)

Nem játszott a Honvédban.

Pátkai Máté (MOL Vidi FC)

A PAOK elleni Európa-liga csoportmeccsen végig a pályán volt, jól játszott. Sorozatban második gólját lőtte a bajnokságban, ő a jobb teljesítményt nyújtotta a gyenge napot kifogó Vidiben.