Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol és spanyol csapat is vinné a Milan ászát – sajtóhír

Az AC Milan egyik meghatározó játékosa iránt szerte Európában nagy az érdeklődés, jó teljesítménye révén szinte minden egyes átigazolási időszakban felmerül a neve néhány élcsapat kapcsán, nincs ez most sem másként…

A TuttoMercatoWeb értesülései szerint a Chelsea és az Atlético Madrid egyaránt bejelentkezett az AC Milan kapuján Suso megvásárlása ügyében, miután aktuális szerződése 38 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz.

A milánói csapat már hosszabb ideje szeretné megújítani a 24 éves spanyol szélső aktuális szerződését, már csak a záradék emelése vagy eltüntetése miatt is. Jelenlegi megállapodása 2022-ig köti még ugyan őt a Rossonerihez, de amennyiben BL-ben szereplő csapatok jelentkeznek be érte, akkor nem biztos, hogy ellenkezni fog.

Suso 2015. januárjában a Liverpooltól került a Milanhoz, s az első teljes olaszországi szezonját kölcsönben a Genoánál töltötte, azóta viszont az idei már a harmadik évad, melyben a Milan alkalmazásában alapembernek számít: tavaly 50, tavalyelőtt 37 találkozón számítottak rá, míg a jelenlegi futó szezonban pedig 11 találkozón lépett pályára, és már három gólt is szerzett.