Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A rivális tehetségét csábítaná el a klub! – Sajtóhír

A Real Madriddal kapcsolatos átigazolási ügyek nyilvánosságra hozatalában általában élen járó AS című sportnapilap szerint a blancók újabb fiatal spanyol tehetséget szemeltek ki.

(Kép: as.com)

A madridi székhelyű sportnapilap arról ír, hogy a Real kész kifizetni a Villarrealnak a 22 esztendős spanyol utánpótlás válogatott Alfonso Pedraza 22 millió eurós kivásárlási árát.

A pálya bal oldalán otthonosan mozgó (elsősorban szélső, de balhátvédként is bevethető – a szerk.) játékos idén robbant be igazán a köztudatba, azok után, hogy a Villarrealnál Javi Calleja már 10 bajnokin pályára küldte a saját nevelésű játékost, aki egy góllal és két gólpasszal hálálta meg edzője bizalmát. Nem is beszélve arról, hogy állítólag Luis Enrique spanyol kapitány is figyelemmel követi Pedraza fejlődését, sőt a tehetséges játékos már edzhetett együtt a “vörös fúria” keretével a legutóbbi összetartás alatt.

Ahogy az AS fogalmaz, a Realnál ‘Marcelo hosszútávú helyettesét’ látják a fiatal játékosban, akiért igencsak borsos árat kellene fizetni a blancóknak, lévén hogy Pedraza értékét a mértékadó transfermarkt.de jelenleg 5 millió euróra taksálja.