Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: gálával debütált Solari a Real Madrid kispadján – videóval

Zsinórban a harmadik meccsét nyerte meg a Real Madrid, most épp a Bajnokok Ligája csoportkörében a Victoria Plzen ellen. A csehek habár bátran játszottak, a védekezéssel már gondjaik voltak, ami azt is eredményezte, hogy a spanyolok ötöt tudtak vágni nekik. A csehek ezzel biztosan kiestek a BL-ből. 

Forrás: uefa.com

Nem volt nehéz mérkőzése a Real Madridnak a Victoria Plzen ellen, igaz, a 9. percben a hazaiak Patrik Hrosovsky révén egy kapufával rémisztgették a spanyol szurkolókat. A királyi gárda azonban a 21. percben betalált Karim Benzema révén egy nagyon szép szólótalálattal, majd innentől kezdve sorozatban jöttek a gólok. A 23. percben egy szöglet után Casemiro fejelt a hálóba, majd a 37. percben ismét Benzema talált be, ám most ő is fejjel. A 40. percben Gareth Bale is tett róla, hogy felkerüljön a góllövőlistára, amikor Benzema passza után laposan lőtte a labdát a hálóba.

A második félidőben azért volt néhány helyzete a Plzennek is, de a befejezéseik vagy pontatlanok voltak, vagy Courtois védte ki őket. A szépítés lehetőségének kihagyása megbosszulta magát, és a 67. percben megkapták az ötöik góljukat is. Toni Kroos kapott szép labdát a csereként beálló Vinicus Juniortól, a német pedig tökéletes precizitással tekerte a hálóba a játékszert. A végére már mindkét fél visszafogta a játékát, ám a 91. percben Lucas Vazquez szerzett még egy gólt, amit a játékvezető végül les miatt érvénytelenített, egy perccel később pedig Bale találta telibe a keresztlécet. Az eredmény a lefújásig már nem változott.

Victoria Plzen – Real Madrid: 0-5 (0-4)
Helyszín: Doosan Aréna (Plzen) Vezette: Deniz Aytekin (német)
Gólszerzők: – ill. Benzema (21. 37.), Casemior (23.), Bale (40.), Kroos (67.)
Sárga lap: – ill. Nacho (53.)
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=vy1j-Ndno1U

A G-csoport állása: