Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Színt vallott kedvenceiről a kapós tehetség

Napjaink egyik legnagyobb figyelemmel kísért tehetséges labdarúgója a minap egy interjúban kedvenc csapatainak kilétét fedte fel, melyből talán következtethetünk arra is, hogy melyik kérője felé húz legjobban a szíve.

A 23 esztendős mexikói csatár Hirving Lozano második idényét tölti Európában a PSV Eindhoven alkalmazásában, és azok után, hogy az első évében 34 meccs alatt 19 gólt szerzett, az aktuális szezon derekához közeledve, 19 fellépésről már 11 találatnál jár.

Lozanóra a futballtársadalom már nyáron felkaphatta a fejét, amikor Mexikó az ő góljával győzte le Németországot a világbajnokságon, azóta pedig a teljesség igénye nélkül a Barcelona, a Manchester United és a Tottenham is magáénak szeretné őt tudni

“Nagyszerű érzés, hogy az angol lapok beszélnek rólam, nagyon jól esik, hogy elismerően értékelnek, köszönöm a szép szavakat mindenkinek. Egyszerűen csak arra törekszem, hogy meccsről meccsre egyre jobb legyek és folyamatosan fejlődni tudjak karrierem során. Igyekszem minden edzőmtől olyan dolgokat tanulni, amelyeket akár pályafutásom későbbi szakaszában is fogok tudni hasznosítani.”

“A Manchester United gyermekkori kedvenc csapatom, ugyanakkor Spanyolországból a Barcelona a favoritom.”