Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: “A Manchester United semmit nem tett a győzelemért!”

A Manchester United hátrányból fordítva diadalmaskodott kedd este a Juventus otthonában, ezzel a “Vörös Ördögök” rögtön nyílttá tették a H-csoportot, ugyanis két pontra megközelítették az éllovas Bianconerit.

A Juventus 1-0-ra vezetett és rengeteg óriási lehetőséget puskázott el az előnye növelésére, a legvégén azonban a MU – kissé szerencsés körülmények között – meg tudta fordítani a mérkőzést egy szabadrúgásgóllal és egy bepattanó öngóllal. A lefújást követően a Juve színeiben az első BL-gólját szerző Cristiano Ronaldo is némileg csalódottan nyilatkozott:

“A Bajnokok Ligája egy különleges versenysorozat, ahol soha sem dőlhetsz hátra, mert bármi megtörténhet. 90 percen át domináltuk a mérkőzést, rengeteg helyzetünk volt, legalább három-négy alkalommal eldönthettük volna a mérkőzést, nem sikerült, kiengedtünk, és ráfáztunk. A Manchester United semmit nem tett a győzelemért, nem beszélhetünk szerencséről, mert mindenkinek meg kell találnia a szerencséjét, de ebben a helyzetben igencsak ajándékba adtuk nekik a győzelmet. De fel kell emelnünk a fejünket, hiszen jól játszottunk és mindig a csoport élén állunk.”