Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Solari fantasztikus debütálása

A Real Madrid csapata megnyerte első BL-mérkőzését Santiago Solari irányításával, a megbízott bemutatkozásához hasonló kezdést pedig nagyon régen láthattunk már a “Királyi gárda” kispadján…

A 42 esztendős argentin tréner a Spanyol Kupa és a La Liga után első Bajnokok Ligája-mérkőzését is megnyerte a Real Madrid kispadján, ami egyáltalán nem rossz ajánlólevél a jövőre nézve, főleg hogy a blancók egyelőre állandó szakembert nem találtak, közben pedig ha ilyen jól megy a csapatnak, akkor nem kizárt, hogy a továbbiakban is megadják a lehetőséget Santiago Solari részére.

A megbízott edző kinevezését követő első három meccs alatt a Real Madrid  gólt sem kapott (közben 11-et) lőtt, erre pedig utoljára 1957-ben volt példa, hogy Luis Carnigliától.

A Real Madrid eredményei Santiago Solari irányításával

Október 31. Melilla – Real Madrid 0-4 (Spanyol Kupa)
November 3. Real Madrid – Real Valladolid 2-0 (La Liga)
November 7. Viktoria Plzen – Real Madrid 0-5 (Bajnokok Ligája)

Tény, hogy eddig nem játszottak túl veretes ellenfelekkel, de némi önbizalomra tehettek szerte a gárda játékosai a folytatásra. Solari első igazi erőpróbájára a La Liga következő fordulójában kerülhet sor, a Real Madrid ugyanis vasárnap este a Celta Vigo vendége lesz.