Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb érzékeny veszteség az AC Milan számára

Lucas Biglia sérülése után újabb meghatározó játékosát veszítette el jelentősebb időre az olasz bajnokságban zsinórban háromszor diadalmaskodó AC Milan, amely a hétvégén a Juventus elleni rangadóra készül.

A Rossoneri Real Betis elleni Európa-liga mérkőzésén a rutinos argentin balhátvéd, Mateo Musacchio szenvedett kellemetlen sérülést, miután saját csapattársával, Franck Kessiével ütköztek össze, az orvosi stáb pedig a mai napon megerősítette, hogy a Villarreal egykori bekkjének legalább 6-8 hetet kell kihagynia térdsérülésből kifolyólag.

A 28 éves védő az első 11 fordulóban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, egyértelműen alapembernek tekinthető a posztján.

A Milan soraiból a hátvéd Mattia Caldara és a középpályás Giacomo Bonaventura ugyancsak sérülés miatt hiányzik, míg a szintén kisebb sérüléssel bajlódó Hakan Calhanoglu és Patrick Cutrone játéka szintén kérdőjeles a következő fellépésen.

És hogy jó hírünk is legyen a Milan szimpatizánsai számára: a Sport Mediaset megerősítette, hogy Gonzalo Higuain sérülése után a mai napon már tréningezett, és várhatóan bevethető lesz vasárnap este korábbi csapata, a Juventus elleni rangadó alkalmával.