Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Welbeck kiesése csatár igazolását sürgeti – sajtóhír

A Sporting CP elleni Európa-liga mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett az Arsenal angol támadója, Danny Welbeck, ezzel mindössze két rutinos csatár maradt az “Ágyúsok” keretében, a szorult helyzet pedig januári tranzakcióért kiálthat…

A The Sun riportja értelmében Welbeck sérülésével az Arsenal sürgetni fogja az OSC Lille tehetséges támadója, Nicolas Pepe januári megszerzését, akiért a londoni klub előzetes tervei szerint 45 millió fontot fognak fizetni.

Az “Ágyúsok” szempontjából fontos lehet a mielőbbi csatár erősítés, hiszen Pierre-Emerick Aubameyang és Alexandre Lacazette személyében mindössze két tapasztalt csatár maradt a keretben, pótlásukat jelenleg kizárólag fiatalokkal tudják megoldani.

A 23 éves elefántcsontparti támadó esetében korábban a Manchester City érdeklődéséről tettünk említést, de különböző információk szerint már a Bayern München és a Borussia Dortmund vezetősége is szemet vetett rá, a végül befutónak bizonyuló csapatnak tehát biztosan szép kis summát kell majd utalnia érte a francia csapat számlájára.

Pepe a francia bajnokság előző kiírását 13 góllal zárta, az aktuális sorozatban pedig 13 fellépésről már nyolc góllal bír.