Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves egyszer még Angliában szeretne játszani

Azok után, hogy az elmúlt napokban kölcsönösen körbeudvarolták egymást korábbi Barcás edzőjével, Pep Guardiolával, Dani Alves a minap egy angol lapnak adott interjújában a Premier League-ben való szerepvállalásáról osztotta meg egyértelmű terveit.

A 35 éves brazil bekk a Sevilla után 2008 és 2016 között erősítette a Barcelonát, és már amikor a katalán klubot ott hagyta két és fél évvel ezelőtt, felmerültek olyan hírek, mely szerint az angol bajnokság élcsapatai közül a Manchester City és a Chelsea egyaránt szívesen látná őt.

Alves végül a Juventust választotta egy szezon erejéig, most pedig immár a második szezonját tölti a PSG alkalmazásában, de Angliáról továbbra sem tesz le:

“Lehetetlen, hogy anélkül fejezzem be a karrieremet, hogy nem játszottam volna a Premier League-ben. Úgy gondolom, hogy a világ legcsodálatosabb bajnoksága, rengeteg néző követi a mérkőzéseket világszerte és mindenki maximálisan elismerő az Angliában helytálló játékosokat. Nagyszerű lenne ha egy nap ott játszhatnék, előbb-utóbb mindenképpen el akarok jutni oda.”

A The Telegraphnak őszintén nyilatkozó Dani Alves szerződése az évad végeztével lejár a Paris Saint-Germainnél, kíváncsian várjuk, hogy esetleges melyik PL-csapathoz vezet majd a további útja…