Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. Utd: Pogba nem csak sérülés miatt hiányzott?!

Paul Pogba sokak számára váratlan módon nem lépett pályára a tegnapi Manchester City – Manchester United rangadón. Igaz, a végkimenetel alapján aligha akadályozhatta volna meg a „Vörös Ördögök” idegenbeli vereségét a francia középpályás.

Ugyan a szezon kezdete óta sokat kritizálta mind a sajtó, mind a saját menedzsere, azaz José Mourinho is a világbajnok játékost, Pogba még mindig igyekszik. A Juventus hétközi Bajnokok Ligája legyőzése során sérült le Pogba, így ennek köszönhetően maradt le a tegnapi városi derbiről, illetve a 3-1-es vereségről is.

Mostanra kiderült az is, hogy Pogba nem játszhat a francia válogatott hollandok elleni Nemzetek Ligája meccsén, illetve az Uruguay elleni felkészülési találkozón sem. Arról még nem érkezett hír, hogy Didier Deschamps behív-e valakit a középpályás helyére a keretbe.

A vereséget követően egyébként így beszélt Mourinho a Pogba hiányát érintő helyzetről:

„Nem a hiánya miatt vesztettük el a meccset, így pedig felesleges beszélni egy olyan játékosról, aki nem is játszott. Fellainivel kellett helyettesítenem, aki elszántan mozgott a pályán. Pogba különböző okok miatt hiányzott, de ez nem mentség a vereségre.”

– fogalmazott kissé ködösítve a „Special One”.