Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Nagyon nehéz volt!”

A Celta Vigo 4:2-es legyőzését követően Santiago Solari amellett, hogy elégedetten értékelt, úgy tűnik a helyén is kezeli csapata újabb sikerét. Az argentin szakember meccs utáni főbb gondolatait gyűjtöttük össze.

(Kép: marca.com)

Az ellenfélről:

“A Celta roppant agresszívan játszott, és ezzel alaposan megnehezítette a helyzetünket. Casemirot le kellett cserélnem, ahogy kényszerűségből Reguilont és Nachot is. De említhetném, hogy például Bale duzzadt bokával játszotta végig a második félidőt, és Odriozola is kapott egy kellemetlen rúgást. Számos szempontot figyelembe véve sem volt ez egy könnyű meccs! Ugyanakkor mivel egymásért küzdöttünk mind támadásban, mind pedig védekezésben, fontos három pontot szereztünk.”

Bale állapotáról és a gólszerző Benzemáról:

“Remélem nem lesz komolyabb problémája, hiszen nagyszerűen játszott, elégedett voltam vele. Bárhol is játszathatnám, hiszen mindent megtenne a csapatért. Pontosan az ilyen személyiségekre van szükségünk! (…) Benzema véleményem szerint elképesztő volt, és nem csak a gólja miatt, hanem a labdával és labda nélkül történő mozgásai miatt is. Rengeteget segített a csapatnak!”

Miért nem játszott Isco:

“Isco fontos játékosa a csapatnak, ugyanakkor a már említett kisebb-nagyobb sérülések alapvetően meghatározták a cseréinket. Sajnálatosan pont ezért nem tudtunk olyan változtatásokat meglépni, amelyek egyértelműen még előrébb lendítettek volna bennünket!”

Marad-e a Realnál?

“A klubnak azt kell néznie, mi a legjobb a Real Madrid számára, minden más kevésbé lényeges. Így az is, hogy edzi szempontból nézve nagyszerű periódus áll mögöttünk!”