Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb korábbi sztárját csábítaná vissza a Juventus – sajtóhír

Nem Paul Pogba az egyetlen korábbi játékosa az olasz rekordbajnoknak, akit a Juventus mielőbb szeretne visszaszerezni magának, több forrás szerint a Barcelonában szereplő volt játékosukat is újra zebra-mezben akarják látni.

A francia Le10Sport az olasz Calciomercato oldalra hivatkozva tett róla említést, hogy a Juventus vissza akarja szerezni a Barcelonától Arturo Vidal játékjogát. A két forrás szerint a 31 éves chilei középpályás nem érzi túl jól magát a katalán csapatnál, kevés lehetőséget kapott a bizonyításra, és eddig rendszerint el is maradt a tőle várt teljesítménytől, korábbi csapata azonban szívesen újabb esélyt adna neki.

Vidal a nyáron 19 millió euróért és további bónuszokért cserébe kötött hároméves szerződést a Barcával azok után, hogy az azt megelőző három szezont a Bayern München alkalmazásában töltötte.

A kőkemény középpályás kétségkívül karrierje legjobb éveit a torinóiaknál töltötte, amikor 2011 és 2015 között 171 mérkőzésen 48 gólt szerzett a Juventus színeiben, ebből az első három idényben még az Antonio Conte által irányított csapat alappillére volt.