Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott forma: csatárok

A következő hetekben, minden héten összegyűjtjük, hogy az aktuális válogatott keretben posztonként miként is szerepeltek Marco Rossi kiválasztottjai. (fontos megjegyezni, hogy a legutóbbi keretben szereplő focisták szerepelnek csak a listákban)

Sallai gólt szerzett hétvégén (bild.de)

Böde Dániel (Ferencváros)

Nem játszott jól a Fradiban, pedig hosszú idő után visszakerült a válogatottba. Most nem mutatta meg, hogy Rossi miért is figyelt fel rá újra.

Sallai Roland (Freiburg)

Gólt szerzett hétvégén a csapatában, ahová csereként szállt be. A hetedik mérkőzésén pályára lépő 21 éves középpályás 2-0-s hátránynál volt eredményes a Mainz elleni hazai találkozón egy sakk-mattig kijátszott akció végén a kipattanót értékesítve. Igaz a meccsem izomhúzódást szenvedett, így nem játszhat a következő válogatott meccseken.

 

Szalai Ádám (Hoffenheim)

Az Ausburg ellen visszatért a maródi magyar csatár. Végigjátszotta a mérkőzést, a győztes gól az ő kipattanó lövése után született.

Ugrai Roland (Atromitosz)

Megyeri Balázzsal egyetemben a kezdőcsapatban kapott helyet az AEK Athén elleni hétvégi rangadón. A 65.percben lecserélte edzője, csapata pedig a meccs utolsó két percében két gólt szerzett, így bravúrosan megnyerték a bajnokit.

Varga Roland (Ferencváros)

Alig tíz perc jutott neki a Haladás ellen szenvedő Fradiban. Miután alig játszik, meglepő, hogy Rossi továbbra is bízik benne.