Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott forma: védők

A következő hetekben, minden héten összegyűjtjük, hogy az aktuális válogatott keretben posztonként miként is szerepeltek Marco Rossi kiválasztottjai. (fontos megjegyezni, hogy a legutóbbi keretben szereplő focisták szerepelnek csak a listákban)

(bild.de)

Baráth Botond (Budapest Honvéd)

Megoldotta a feladatát a Paks ellen, csapata nem kapott gólt.

Fiola Attila (MOL Vidi FC)

A PAOK elleni meccsen jó teljesítmény nyújtott csapata nem kapott gólt. A Mezőkövesd ellen nem épp sportszerű viselkedésével tűnt ki, mikor a második játékrészben hátba talpalta ellenfelét. A gólról nem tehetett, de túlságosan idegesnek tűnt.

https://www.facebook.com/M4sport.hivatalos/videos/523497768166615/

Kádár Tamás (Dinamo Kijev)

A Rennes elleni Európa-liga-csoportmeccsen végig a pályán volt a 3-1-es siker alkalmával. A Mariupol elleni vasárnapi bajnokin csapata 4-0-ra nyert, ő középső védőt játszott, s egy sárga lapot kapott.

Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva)

A válogatottba visszakerülő balhátvéd végigjátszotta a Beitar Jeruzsálem elleni mérkőzést, sárga lapot kapott.

Lang Ádám (CFR Cluj)

Calarasi elleni bajnokit a kispadról nézhette végig a hátvéd, aki meglepetésre került be Rossi keretébe, hiszen az utolsó válogatott összetartás óta egyetlen kupameccsen játszott összesen.

Orbán Willi (RB Leipzig)

A Celtic elleni Európa-liga-csoportmeccsen a 2-1-es vereség alkalmával végig a pályán volt. A Leverkusen elleni bajnokit az oldalvonal mellől nézte végig.

Vinicius Paulo (MOL Vidi FC)

A PAOK elleni Európa-liga-csoportmeccsen valószínűleg ő is meglepődött, ahogy a gólnál a baloldalon elfutott. A védekezést megoldotta. A Mezőkövesd ellen ő se tündökölt.

https://streamable.com/nzaq1