Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A francia kapitány is figyelmeztette a katalánok játékosát!

Azok után, hogy Gerard Piqué üzent Ousmane Dembelének, a francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps is megcélozta szavaival a világbajnok szélsőt.

(Kép: as.com)

Dembelé barcelonai nehézségei ellenére Deschamps behívta a franciák soron következő válogatott találkozóira (Nemzetek Ligája meccs Hollandia, majd barátságo találkozó Uruguay ellen – a szerk.) a 21 esztendős játékost. A gallok szövetségi kapitánya viszont a sajtón keresztül üzenetet is küldött Dembelének.

“Nem beszéltem a Barca edző stábjával, hiszen nem akarok beavatkozni a klubok napi ügyeibe. A klub dolga, hogy a pályán belül és kívül menedzselje a játékosait. Nem akarom védeni Dembelét, de biztosan nem ő az egyetlen, aki vétett már hasonlót, akár Barcelonában. Ettől függetlenül meg kell tanulnia, hogy profi futballistaként a hibáira jobban felfigyel mindenki. Változtatnia kell a viselkedésén, ugyanakkor véleményem szerint az ilyen helyzetek után ő is pontosan látni fogja, hogy miben is kell fejlődnie ezen a téren.” – Fogalmazott Deschamps a francia válogatott táborában.