Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Iniesta Neymar visszatéréséről

Természetesen mindenkinek van véleménye Neymar közelgő klubváltásáról (?), a minap a Barcelona legendás játékosa, Andres Iniesta adott interjút egykori csapattársának kilátásaival kapcsolatban.

Neymar négy évet töltött a Barcelona csapatában, mielőtt 222 millió euróért cserébe tavaly nyáron a PSG-hez szerződött volna, a legtöbb spanyol forrás azonban immár biztosra veszi, hogy a brazil klasszis jövő nyáron a Real Madrid vagy a Barcelona csapatához fog igazolni. Természetesen nem mindegy, hogy melyik La Liga-gigásznál látjuk viszont, de Andres Iniesta kissé szkeptikusan beszélt róla a Cadena Ser érdeklődésére:

“Nyilván Neymar továbbra is a világ egyik legjobb játékosa, és bármelyik csapatnak hasznára tudna válni, ezzel együtt nagyon nehéz lenne őt visszahozni a Barcelonához. Őszintén szólva, engem személy szerint nem bántana, ha a Real Madridhoz menne, manapság már bármi megtörténhet, és biztos hogy egy kiváló játékossal erősödnének a személyében.”

Végezetül a katalánok klubikonja a Barca 2018-2019-es triplázási esélyeiről is szót ejtett:

“Valverde nagyon erős csapatot rakott össze, sikerült néhány kiváló játékost igazolni, így úgy gondolom, hogy mindhárom sorozatban reális esélyekkel pályázhatnak a végső győzelemre.”