Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kútba eshet Nasri PL-visszatérése – sajtóhír

Korábbi értesüléseinket megalapozva, Samir Nasri a hétfői napon már a szerződtetése előtti kötelező orvosi vizsgálatokra jelentkezett a West Ham United csapatához, egy angol forrás szerint azonban egyelőre korántsem biztos, hogy a francia játékos valóban le is fog igazolni a “Kalapácsosokhoz”.

A Mirror információi szerint ugyanis a korábbi doppingolása miatt féléves eltiltás után visszatérni készülő Samir Nasri egyáltalán nincs olyan fizikai állapotban, hogy a Premier League-ben érdekelt csapat szerződtesse őt, noha egykori menedzserének, Manuel Pellegrininek nagy szüksége lenne januárban a megszerzésére, lévén hogy alapemberei közül elvesztette sérülés miatt Carrollt, Wilsheret és Jarmolenkót is.

A 31 esztendős francia támadó középpályás karrierje oroszlánrészét a Szigetországban töltötte, lévén 2008 és 2011 között az Arsenalt erősítette, 2011-től 2016-ig pedig a Manchester Cityben játszott. Ezt követően a 2016-2017-es idényben kölcsönben a Sevillában szerepelt, majd az elmúlt idényben egy öt hónapos periódust a török Antalyaspor alkalmazásában töltött, eltiltása után azonban szerződést bontottak vele.

Nasri december végétől léphet újra pályára, amennyiben olyan állapotba tud kerülni, hogy meg is kapja a lehetőséget valamelyik csapattól.