Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinhót menesztik, ha… – sajtóhír

Az aktuális angol sajtóértesülések bár mostanság nem szerepel napirendi ponton José Mourinho menesztése a Manchester Unitednél, a portugál szakember továbbra sem lehet teljesen biztosan az állásában.

A The Sun információi szerint amennyiben a “Vörös Ördögök” nem végeznek a jövőévi Bajnokok Ligája-szereplést érő, első négy pozíció valamelyikén az angol bajnokság (Premier League) aktuális szezonjában, úgy jövő nyáron mindenképpen fel fogják állítani a csapat kispadjáról.

Sőt, a forrás azt is megemlíti, hogy ebben az esetben a Manchester United vezetősége a jelenleg a Tottenhamnél dolgozó, Mauricio Pochettinót ültetné a menedzseri pozícióba.

A 46 esztendős argentin tréner 2014 óta irányítja az Észak-londoni együttest, a közelmúltban a Real Madrid megüresedett edzői székével hozták őt hírbe, azonban határozottan tagadta a felvetéseket.

A MU 12 forduló után 20 megszerzett ponttal csak a nyolcadik helyet foglalja el a Premier League táblázatán, a negyedik BL-helyet pedig éppen a Spurs birtokolja őket négy egységgel megelőzve.