Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba a Fradiban?

Paul Pogbáról már több helyen megírták, nem biztos, hogy sokáig a Manchester Unitedben marad, már arról is lehetett hallani, hogy visszatér a Juventusba, esetleg lecsap rá a Barcelona. A francia klasszisnak van több testvére is egyikük Mathias, a francia harmadosztályú Tours futballistája, ellenben az ő ikertestvére Florentin jelenleg csapat nélkül tengődik. A guineai válogatott védő próbajátékra érkezhet a Ferencvároshoz.

Emlékszünk a kilencvenes években Cantona testvére 1993-ban az Újpest csapatában 13 meccsen 1 gólig jutott? 2010-ben Juan Sebastian Verón öccse 2010-ben a Fradiban is megfordult? Igaz az ifjabbik argentinnak nem adatott meg az a lehetőség, hogy az NB I-ben is letegye a névjegyét, ugyanis Prukner László nem vetette be tétmeccsen. Most őket követhetik a francia válogatott Pogba bátyja, aki Guinea nemzeti csapatában 20-szor pályára is lépett. Az idősebbik Pogba nemsokára próbajátékra érkezhet ugyanis a Ferencvároshoz.

 Florentin Pogbának nem annyira fényes a karrierje, de 66 első-, 79 másodosztályú francia bajnoki már áll a háta mögött, ezeken összesen 7 gólt szerzett. Legkomolyabb klubja a nagy múltú Saint-Étienne volt. középső és akár bal oldali védőként is bevethető játékos kiváló fizikai mutatókkal rendelkezik, 189 centiméter magas. Értékét jelenleg 1,5 millió euróra taksálja a transfermarkt.de (régebben 4,5 millió euró is volt az ára), jelenleg csapat nélkül tengődik. Utoljára a török Gencerbirgli játékosa volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BLESSED #lapogbance tag your family, spread the love

Paul Labile Pogba (@paulpogba) által megosztott bejegyzés,