Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Brighton veterán gólvágója – hivatalos

A Premier League-ben szereplő Brighton & Hova Albion csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy meghosszabbították angol támadójuk, Glenn Murray szerződését. 

Forrás: brightonandhovealbion.com

A Brighton egy évvel meghosszabbította 35 éves támadója, Glenn Murray szerződését, így az angol csatár biztosan a klub játékosa lesz a 2019/20-as szezonban is. A játékos régi szerződése a szezon végével lejárt volna, de a dél-angliai klub még mindig hisz veterán támadójában, ami miatt nagyon hálás is Murray.

Nagyon sokat jelent nekem, hogy a klub bízik annyira bennem, hogy még egy évig biztosan szeretnének a csapatukban látni. Tudom, hogy ebben a korban új szerződést kapni a Premier League-ben nagyon nehéz, de sosem tudhatod, hogy mit hoz a futball. Én csak szeretném tovább tartani a jó formámat, és gólokat szerezni a csapatomnak.”

Murray a Brighton gólrekordere jelenleg 100 találattal. Nagy szerepe volt a csapat 2017-es feljutásában, és abban is, hogy ezt követően sikerült bennmaradniuk az első osztályban. Az angol csatár az előző szezonban 13 góllal zárt a bajnokságban, most pedig 6 találattal az angol góllövőlista harmadik helyén áll holtversenyben olyan játékosokkal, mint Harry Kane, Mohammed Szalah vagy Raheem Sterling.