Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hűséget fogadott klubjának a spanyol válogatott támadó

Éppen a napokban tettünk róla említést, hogy az olasz Napoli csapata szemelte ki magának a Celta Vigo válogatott csatárát, aki a minap hosszabb interjút adott egy spanyol forrásnak, melyben néhány érdekes kérdést is említett.

(Fotó: RC Celta)

Iago Aspas 2015-ös leigazolása óta 63 gólt szerzett a spanyol bajnokságban a Celta Vigo színeiben, beleértve 22-t a 2017-2018-as kiírásban, valamint nyolcat a jelenleg futó bajnoki idény során. Nem akármilyen góltermése révén nem is csoda tehát, hogy a fentebb említett Napoli mellett a közelmúltban például már a Real Madrid vagy éppen a Liverpool csapatánál is felmerült a leigazolásának ötlete.

“Jól esik, hogy ilyen hírek keringenek körülöttem, de boldog vagyok Vigóban, nagyon szeretem a csapatomat, és a családommal együtt jól érezzük magunkat a városban, semmi nem indokolná, hogy váltsak. El tudnám képzelni, hogy innen vonuljak majd vissza. Ha egy csapat mégis komolyan gondolná a szerződtetésemet, akkor először úgyis a klubommal kell egyeztetniük.”

Az elmúlt hétvégi Real Madrid elleni zakót követően a Celta Vigo csapata edzőt váltott, a 31 éves támadó a Cadena Cope kérésére erről is kifejtette a véleményét:

“Mindannyiunk meglepett Antonio Mohamed menesztése, de történt, ami történt, a vezetőség így döntött, nagyon várjuk már, hogy az új trénerrel dolgozhassunk együtt.”