Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szintlépés előtt a West Ham United sztárja

A minap a korábban a Manchester United látómezejében szereplő Marko Arnautovic testvére és egyben ügynöke adott interjút a West Ham Unitedben remekül szereplő csatár pályafutásának jövőjével kapcsolatban.

A 29 éves osztrák válogatott támadó tíz mérkőzés alatt öt gólt szerzett az idei szezonban a Premier League 20 csapatos mezőnyében jelenleg a 13. helyezést elfoglaló csapat színeibe, Danijel Arnautovic szerint azonban ennél sokkal többre lenne képes.

“Marko fontos játékosa a West Ham Unitednek, de úgy gondolom, hogy sokkal több van a karrierjében, neki nem egy bennmaradásért küzdő csapatban kéne játszania, hanem sokkal inkább a nemzetközi kupaszereplést érő helyekért, véleményem szerint eljutott már erre a szintre.”

A “Kalapácsosok” kiválósága is megerősítette a közelmúltban, hogy 29 évesen a legjobb korban van ahhoz, hogy nagyobb csapathoz igazoljon, a Manchester United pedig nyáron reális opció lehet számára. főleg ha addigra esetlegesen Alexis Sanchez régóta húzódó kálváriája a chilei távozásához vezet