Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: “Nem vagyok Harry Kane!”

A Wayne Rooney búcsúmeccsére készülő angol válogatott keretében meghívót kapott a remek formában lévő csatár, Callum Wilson. A Bournemouth támadója a The Telegraphnak nyilatkozott a “háromoroszlánosok” táborából.

(Kép: goal.com)

“Úgy érzem, nem azért vagyok itt, hogy a statisztikáimon javítsak. Bizonyítani szeretnék a kapitánynak, és megragadni a válogatott keretében. Kilencesnként szeretek futballozni, de nem hasonlítanám magam Harry Kane-hez, hiszen különböző játékosok vagyunk. Jó formában cvagyok, úgy érzem képes vagyok további gólokat lőni. Nagyon bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget!” – Így a 26 esztendős csatár aki egyébként Harry Kanehez hasonlóan szintén 6 gólos a Premier League-ben.

“Amikor nemrég még a Coventry-ben játszottam az alsóbb ligákban mindig is arról álmodtam, hogy a Wembley-ben szeretnék pályára lépni. Eddig még nem játszhattam itt, hiszen mindig sérült voltam, előbb a Coventry-nél a rájátszás döntőjében, majd a Bournemouth-szal a Tottenham ellen. Hatalmas öröm és megtiszteltetés lenne, ha az angol válogatott színeiben léphetnék pályára először a Wembley-ben! Tudom, hogy nincs semmilyen garancia erre, de ettől még nagyon készülök!” – Tette még hozzá izgatottságát kifejezve Wilson.