Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Londonból jöhet egy sztárigazolás

Hiába nyújt remek teljesítményt, hiába lőtte október hónap legszebb gólját, a jelek szerint még sincs maradása az Arsenalban Aaron Ramsey-nek. A walesi válogatott középpályás szerződése a szezon végén lejár, és a hírek szerint nem is marasztalják klubjánál.

Jelenleg Aaron Ramsey számít az Arsenal legrégebbi játékosának, ám könnyen lehet, hogy már nem sokáig szaporítja évei-hónapjai számát az Emirates-ben. A walesi cselgép és az „Ágyúsok” közötti szerződéshosszabbítási-tárgyalások még az ősz folyamán megszakadtak, és állítólag már nem is fog sor kerülni megbeszélésekre, a majdani „szakítás” véglegesnek tűnik, lévén Ramsey mostani kontraktusa az idény végén lejár.

Korábban is lehetett hallani, hogy egyes klubok érdeklődnek Ramsey kegyei iránt, és akár már januártól igénybe vennék szolgálatait, még ha a téli átigazolási időszakban fizetniük is kellene érte az Arsenalnak.

A legújabb pletyka szerint az egyre csak öregedő keretű Bayern Münchennél a scoutok nagyon jó jelentést írtak a walesiről, így akár a bajor együttesnél is kiköthet. Kérdés, hogy Niko Kovac, vagy az ő esetleges kirúgása esetén az utódja mutat-e hajlandóságot a 27 esztendős Ramsey csapatba építésére.